Användningsvillkor

I texten nedan så finner du våra regler och villkor som alltid gäller när du använder eller göra en beställning via vår hemsida, vi rekomenderar alla användare av webbplatsen att läsa igenom villkoren.

Vem är vi

Via vår hemsida kan du som besökare/användare köpa produktkoder till olika mjukvaror. Vi erbjuder enbart koder som kan brukas via externa leverantörer.

Vi säljer enbart dig koden och är därför inte ansvariga eller förpliktigade till att lösa eventuella problem som kan uppstå med en tredje part. Vid uppkomst av problem, frågor, dispyter eller konflikter rekomenderar vi dig att ta kontakt med tredje partern, då vi ej kan hållas som skyldiga för sådan som är relaterat till en tredje part.

Överenskommelse mellan kund och Onlinekoder

Alla erbjudanden, avtal och leveranser gjorda av Onlinekoder.com faller under dessa allmänna villkor om vi inte har uttrycklingen kommit överens om något annat o skrift med dig som besökare.

Överenskommelsen med kund blir accepterat när du klickar på “Beställ”- knappen. Du som kund är då förpliktigad till att göra din betalning och vi på Onlinkoder.com måste levererar produkten.

Överenskommelsen bekräftas via e-post efter du utför din beställning. Det är extra viktigt du skriver in korrekt e-postadress då du kommer att motta din beställning på den angivna e-posten. Vi skickar ej ut bestälningar till någon annan e-post än den du uppgav vid beställningen.

Efter du fullfört betalningen för din produkt så skickas den till din angivna e-post. Leveranstid kan variera beroende på betlaningsmetod du valt men din beställning samt överenskommelse är bekräftad och registrerad hos oss.

Om det mot all förmodan ej skulle fungera och din beställning har blivit fel så vänligen kontakta oss så snabbt som möjligt så vi kan se på det eventuella problemet. Vi kommer svara dig snarast möjligast, absolut senast inom 30 dagar.

Kontakta Oss

Information

Alla priser på onlinekoder är inklusive moms, eventuella andra avgifter och extra kostnader. Det kan dock tillkomma ytterliggare belopp beroende på ditt valda betalningssätt.

Vårat innehåll på hemsidan är nogrant kontrollerat innan det publiceras dock kan vi inte garanterat att all information är 100% alla gånger. Alla våra priser samt information som skrivs ut på sidan kommer med reservation för program och eller stavfel.

Betalning

Vi erbjuder diverse olika sorts betalningsmetoder, dessa kan du finna på produktsidorna för vardera produkt. Vissa betalnignsmetoder kan innebära ytterligare transkationskotnsder och leveransen av din order kan bli försenad p.g.a din valda betalningsmetod.

Ånger & Returneringsrätt

14 dagars ångerrät tillämpas ej när kunden köper ett digitalt innehåll som levereras på ett annant sätt än ett fysiskt medium – Distans och hemförsäljningslagen.

Genom att du som kund accepterar villkoren så samtycker även du till att ångerrätten inte gäller för digitalt innehåll som ej levereras med ett fysiskt medium.

Personliginformation

Din personliga data behandlas efter vår sekretesspolicy.

Sammanfattning

Svensk lag är tillämpad för alla överenskommelser med Onlinekoder.com

Eventuella konflikter som kan uppstå lämnas till den svenska domstolen om inget annat anges.

Om ett påstående i villkoren är förklarat giltigt kommer detta inte att påverka de generella villkoren. Vi kommer tillsammans gemensamt med kunden definera ett nytt villkor, där det ursprungliga avtalet kommer att efterföljas så noga som möjligt.

Kontaktinformation

Om du har frågor som ej blev besvarade här eller vill fråga oss något specifikt så vänligast kontakta oss genom e-post.

Kontakta Oss