Köp Billig Windows 7 Produktnyckel Online

Windows 7 kom ut 2009 i Sverige och är ett operativsystem för persondatorer skapat av Microsoft. Det köpvärda Windows 7 är mer riktat mot användaren än föregående versioner och har fokuserat mycket på prestandaförbättringar. Det kom ut i flera olika varianter och fungerar perfekt på stationära datorer, laptops, surfplattor och netbooks.

Olika Varianter Av Win 7

När Windows 7 lanserades så kom det ut hela 6 stycken olika upplagor. Men idag så är bara två stycken aktuella för användning, om du funderat på att köpa Windows 7 har du säkert också undrat vilken av dom två versionerna du ska beställa online och då kan det vara viktigt att veta skillnaden mellan dessa.

Som privatperson rekommenderas det att du använder Windows 7 Home Premium medans företag bör köpa Windows 7 Professional . Du kan givetvis som privatperson också använda Win 7 Pro versionen om du vill det, det brukar dock skilja sig lite i priset mellan Home och Pro. Utöver dom två olika versionen så finns det också 32-bitars och 64-bitarsversioner att välja mellan.

Du kan ej använda samma produktnycklar för alla upplagor, har du Home men vill skaffa Pro så behöver du göra en nyinstallation av Windows 7 Pro och sedan ange din produktnyckel, så var uppmärksam på vilken variant av operativsystemet du vill ha innan du bestämmer dig för att köpa en licensnyckel till Windows 7.

Ska Jag Köpa Windows 7 32 eller 64-bitsupplagan

Så du undrar om du ska välja 32- eller 64 bitars system för ditt Windows 7 , oftast rekommenderas det att köra på det starkare alternativet 64-bitars då 32-bitars är till för mycket sämre och långsammare datorer, känner du att din dator är riktigt gammal så kan det vara bra att köra på den mindre krävande 32-bits versionen.

Har du mer än 8gb internminne så kan du utan problem köra på 64-bitars upplagan.

Dom Billigaste Windows 7 Nycklarna

Är du intresserad av att köpa en Windows 7 licens men vill helst slippa få den skickad med ett medieformat som en USB-sticka eller en DVD-skiva, då kan du beställa din Windows 7 kod online och få den direkt på e-posten och du skapar ditt egna installationsmedia.

Det blir alltid billigare att köpa din Win 7 nyckel online och välja alternativet nedladdningsbar version för då slipper du betala för extra omkostnader som tillkommer för fysiska produkter, så om du letar efter billiga Windows 7 koder att köpa online har du kommit helt rätt.

Ny Installation Av Operativsystem

Du vill installera om ditt operativsystem på datorn för att få ett fräscht system, problemet många har här är att dom aldrig fick någon återställningsskiva eller annat installationsmedia till när dom införskaffade sitt W-7. Om du har haft riktigt otur så fick du heller inte med din produktnyckel när du köpte din dator, det är dock ingen fara för vi har bästa priserna på Windows 7 operativsystem och du får din produktnyckel direkt genom oss.

När du gör en installation av ditt operativsystem kommer du behöva ha din produktnyckel till hands för att kunna aktivera det och i vissa fall krävs det att du har nyckeln tillgänglig under installationens gång och är du väl förberedd har du redan köpt ditt billiga Windows 7 online och fått den levererad.

Många har skapat en systemavbildning att sin nuvarande Windows 7 installation men du kan även ladda ned Win 7 och skapa ditt egna installationsmedia och spara på t ex ett USB-minne, det är väldigt smidigt att ta med sig och installationen går fortare än en installation från en DVD.

För att kunna installera ditt Windows 7 från ett USB-minne krävs det att du har dessa saker tillgängliga:

– USB-minne som är minst 4GB stort.

– Windows 7 installationsmedia.

– En dator med Windows Vista eller Windows 7.

Om du inte fick med en licens för operativsystemet när du köpte din hårdvara så är din installation ej registrerad och kommer tyvärr behöva köpa en ny produktnyckel till Windows 7.

Var Kan Man Köpa Windows 7

Du kan hitta Windows 7 hos flera olika återförsäljare till massa olika priser, om du kollat runt bland olika webbutiker för att se vad det kostar att köpa Microsoft Windows 7 kommer du snabbt se att vi har dom bästa priserna på Win 7 produktnycklar att köpa online.

Operativsystem från Microsoft är dyra och Win-7 är inget undantag, du vill givetvis inte behöva betala flera tusen för ett operativsystem när du kan köpa ditt operativsystem till ett väldigt billigt pris. Vill du köpa Windows 7 billigare ska du aktivt leta bättre priser och köpa ditt exemplar på internet för att hålla ned kostnaderna.