Microsoft Windows 7 Home

Windows 7 Home Premium är den vanligaste versionen av operativsystemet och är perfekt för den genomsnittlige hemmanvändaren. Win 7 kom ut på marknaden i flera olika varianter som alla inriktade sig på en typ av användare, du som privatperson rekommenderas att köpa Windows 7 Home där alla standardfunktioner är inkluderade som behövs för att köra ett fungerande Microsoft operativsystem.

Vilken version av W7 du skall ha beror på vad du vill använda det till, för den vanlige användaren räcker Home Premium mycket bra, det är även den billigaste. Vill du dock ha flera funktioner för ditt system så är det nog bäst om du tar en titt på Windows 7 Professional innan du bestämmer dig för vilken av dom två som kommer att passa dig bäst, ett tips är att kolla vilka komponenter som ingår i respektive utgåva och se om det är något du kommer sakna.

Installationspaket för Microsoft Win 7 Home

Det stödjer både 32-bitars och 64-bitars processorer, så du behöver ej oroa dig för vilken av dom två du väljer att köpa. Du kan alltså gå från Windows 7 Home 32bit till Win-7 Home 64 bit med samma licensnyckel utan problem så länge din dator klara av prestandakravet för att köra den, din produktnyckel för Windows 7 Home Premium du köpt är det som avgöra vilken utgåva du får och vad för funktionalitet som aktiveras. Innan du väljer vilken processorarkitektur du ska ha så kolla upp att din dator klara av kraven för att köra 64-bitars så du slipper eventuella framtida problem.

Uppgradera & Aktivera från Windows 7 Home Premium till Professional?

Om du har Win 7 Home och försöker använda den produktnyckeln för att aktivera en Microsoft 7 Professional version kommer det tyvär ej att fungera. Din produktnyckel för Windows 7 Home är bunden till den variant och fungerar enbart för den versionen av operativsystemet du köpt. För att förtydliga så om du har en nyckel som gäller för Home Premium så kommer den inte att fungera på Professional.

När du ska aktivera ditt windows kan det ibland bli problem om man har oturen på sin sida. Lättaste sättet att lösa det på om du inte kan göra det över internet är att ta kontakt med Microsofts kundtjänst och aktivera din kod över telefonen, aktiveringen är automatiserad och det är en dator som du knappar in siffrorna till och sedan läser den upp en kod för dig som du ska mata in i datorn.

Vart och till vilket pris kan man köpa W7 Home OEM nycklar

Du kan hitta produktnycklar online för operativsystem på dom flesta webbshoppar som säljer mjuk och hårdvara och priserna variera kraftigt, vill du dock köpa Windows 7 Home 64 bits OEM till bästa pris och få det levererat till din e-post inom några minuter så behöver du inte leta längre. Om du inte har operativsystemet tillgängligt på USB eller DVD så kan du ladda ner windows 7 home premium.